Maj 2022
I dette nummer kan du læse om, i hvilken retning Dansk Jagthunde Registrering bevæger sig hen med en ny formand og en ny sekretær.
Du kan også læse en artikel om de forskellige farver, som spaniels kan have, og hvad der er vigtigt at se på i sin jagthunds egenskaber, når man påtænker at avle.

Januar 2022
I dette nummer kan du læse om, hvad “stamina” egentlig er, hvorfor hundens naturlige vildtfindende egenskaber er så vigtige, og hvorfor det er så vigtigt både at tænke positivt og træne positivt. Der er også kommet et nyt medlem i Dansk Jagthunde Registrerings bestyrelse, og 2021 satte ny rekord for antallet af registrerede hunde i DJR.

September 2021
I dette nummer kan du læse om den nye samarbejdsaftale med klubben for FT Spaniels, hvad du skal være opmærksom på, for at få dine stambøger til tiden, og så kan du få nogle gode fif, hvis din hund er skudræd, eller hvis du bare gerne vil give den en god introduktion til skud.

Maj 2021
I dette nummer kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på, hvis tænker på at avle, men også hvis du vil købe en ny hvalp.
Du kan også læse om, hvorfor det er vigtigt at tænke sig godt om, når man søger hjælp til sin hundetræning.

Januar 2021
Dette nummer fejrer Dansk Jagthunde Registrerings 25-års jubilæum.

Her kan du møde bestyrelsen og sekretariatet, finde ud af
hvad en stambog egentlig er, og læse om DJRs historie.

September 2020
I dette nummer kan du blandt andet læse om nogle af fejl, der hyppigt forekommer i hundetræningen, hvordan du sikrer dig, at din tæve ikke bliver parret for sent i sin cyklus, og så er der også nyt fra portalen Jagthund.dk.

Maj 2020
I dette nummer kan du blandt andet læse om apporteringstræning. hvad en stambog egentlig er, og hvorfor det er så vigtigt, at alt er i orden, når den lille hvalp flytter til sin nye familie. Du kan læse om portalen Jagthund.dk, hvor du gratis kan præsentere din kennel, hanhund, hvalpe osv. Du kan også få ti gode råd til at blive en bedre hundetræner.

God fornøjelse!

Januar 2020
I dette nummer kan du blandt andet læse om portalen Jagthund.dk. med (næsten) alt hvad nuværende og kommende jagthunde-ejere har brug for af viden. Du kan også læse om markprøver og om de kan bruges til at finde den rette hund til avlen. Og der er også en artikel om prægning, og hvorfor de første uger med den lille nye hvalp er så vigtige.

God fornøjelse!

Oktober 2019

Så er der kommet et nyt, gratis blad fra Dansk Jagthunde Registrering.
I dette nummer kan du blandt andet læse om DJR’s nye hjemmeside, hvordan man risikerer at miste gode jagthunde i avlen, når man skæver for meget til HD undersøgelserne, at skyde over sin egen hund, hvorfor det er vigtigt at bruge de samme kommandoer i både træning og på jagt, og hvorfor det nogle gange kan være ganske fornuftigt at bruge ikke bare et, men to midler mod flåter.
God fornøjelse!


God fornøjelse!