September 2020
I dette nummer kan du blandt andet læse om nogle af fejl, der hyppigt forekommer i hundetræningen, hvordan du sikrer dig, at din tæve ikke bliver parret for sent i sin cyklus, og så er der også nyt fra portalen Jagthund.dk.

Maj 2020
I dette nummer kan du blandt andet læse om apporteringstræning. hvad en stambog egentlig er, og hvorfor det er så vigtigt, at alt er i orden, når den lille hvalp flytter til sin nye familie. Du kan læse om portalen Jagthund.dk, hvor du gratis kan præsentere din kennel, hanhund, hvalpe osv. Du kan også få ti gode råd til at blive en bedre hundetræner.

God fornøjelse!

Januar 2020
I dette nummer kan du blandt andet læse om portalen Jagthund.dk. med (næsten) alt hvad nuværende og kommende jagthunde-ejere har brug for af viden. Du kan også læse om markprøver og om de kan bruges til at finde den rette hund til avlen. Og der er også en artikel om prægning, og hvorfor de første uger med den lille nye hvalp er så vigtige.

God fornøjelse!

Oktober 2019

Så er der kommet et nyt, gratis blad fra Dansk Jagthunde Registrering.
I dette nummer kan du blandt andet læse om DJR’s nye hjemmeside, hvordan man risikerer at miste gode jagthunde i avlen, når man skæver for meget til HD undersøgelserne, at skyde over sin egen hund, hvorfor det er vigtigt at bruge de samme kommandoer i både træning og på jagt, og hvorfor det nogle gange kan være ganske fornuftigt at bruge ikke bare et, men to midler mod flåter.
God fornøjelse!


God fornøjelse!